ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Στους δρόμους της Αθήνας κατέβηκαν οι μαθητές

Στους δρόμους της Αθήνας κατέβηκαν σήμερα οι μαθητές στις 12 το μεσημέρι διαμαρτυρόμενοι για την εξίσωση των κολεγίων με τα δημόσια ΑΕΙ.

«Ζητάμε άμεσα να καλυφθούν τα κενά σε καθηγητές και οι σοβαρές ελλείψεις (όπως θέρμανση) στα σχολεία μας. Επιπλέον, καταδικάζουμε τον νόμο της κυβέρνησης της ΝΔ για την εξίσωση των πτυχίων ΑΕΙ και κολεγίων, που κάνει τα πτυχία των πανεπιστημίων ένα ακόμα χαρτί, ένα ακόμα προσόν στην προσπάθεια και στο όνειρό μας να σπουδάσουμε αυτό που μας αρέσει και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό στο μέλλον», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι μαθητές στο κάλεσμά τους.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, ομάδα αγνώστων προκάλεσε μικροφθορές σε στάσεις λεωφορείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: