ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Όσοι ονειρεύονται διασπάσεις είναι βαθιά νυχτωμένοι

Όσοι ονειρεύονται διασπάσεις, διάλυση και αποχωρήσεις είναι βαθιά νυχτωμένοι, δεν ξέρουν την πραγματικότητα ή θέλουν να αλλάξουν την πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Πάνος Λάμπρου, μιλώντας Στο Κόκκινο και επισήμανε ότι ο απολογισμός θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορετικές απόψεις που συζητήθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή και ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται κάθε φορά.

Ο κ. Λάμπρου στον Νίκο Σβέρκο μίλησε για τις διεργασίες στο κόμμα, την πλούσια, γόνιμη και δημιουργική συζήτηση και ανέφερε πως πάντα θα υπάρχουν σ’ ένα μαζικό κόμμα και δη της αριστεράς διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφωνίες. Σημείωσε όμως ότι ξέρουν να δημιουργούν και συνθέσεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: