ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Δήλωση Σ. Αναγνωστοπούλου και Κ. Μάρκου για Βασιλάκη


Θερμά συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
«Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότητα, για τη δημοκρατία και την ελευθερία, χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος, χωρίς να προσδοκά κανένα προσωπικό όφελος.

Θα μας συντροφεύει πάντα η αγωνία στο βλέμμα του και στα γραπτά του για την πορεία της Αριστεράς και η ανυστερόβουλη κριτική του διάθεση για την προοπτική της.
Η Αριστερά των σεμνών αγωνιστών, των ήπιων αλλά αποφασισμένων ανθρώπων, της συγκρότησης και της προσήλωσης, της ευαισθησίας και του ήθους, είναι πολύ φτωχότερη. Είχε πολλά να δώσει στην οικογένεια του, στο ΕΑΜ, στη συνολική υπόθεση της Αριστεράς και στην πολιτική ζωή του τόπου, για αρκετά χρόνια ακόμα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Ουρανία και τη Μαρία».

Θερμά συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σε σχετική ενημέρωση των μελών του αναφέρει:
«Σύντροφοι και συντρόφισσες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το πρωί "έφυγε" από κοντά μας ο αγωνιστής της Αριστεράς και Γραμματέας του ΕΑΜ Μιχάλης Βασιλάκης. Η πολιτική κηδεία του Μιχάλη Βασιλάκη  θα γίνει αύριο Τετάρτη 19.2 στις 15:00 στο αίθριο του Α νεκροταφείου Πατρών.
Καλό ταξίδι σύντροφε
Θερμά συλλυπητήρια στην σύντροφό του Ουρανία και τη κόρη του Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: