ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Ο Π. Πολάκης, στοχοποιήθηκε άδικα


«Ένιωσε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή του του. Όπως είπε και ο ίδιος, ούτε απείλησε και ούτε ηχογράφησε» ανέφερε για τον Παύλο Πολάκη και σημείωσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτελεί το κυβερνητικό του έργο το με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία 

«Ο Π. Πολάκης δεν έκανε κάτι υπερβολικό, πήρε (σ.σ.τηλέφωνο) και διαμαρτυρήθηκε και είπε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


Όπως σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond, ο Π. Πολάκης πήρε τον Γ. Στουρνάρα επειδή αισθανόταν ότι στοχοποιείται, καθώς πήρε ένα καθόλα νόμιμο δάνειο με υποθήκευση του σπιτιού του. 

«Ένιωσε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή του του. Όπως είπε και ο ίδιος, ούτε απείλησε και ούτε ηχογράφησε» σημείωσε η Μ.  Ξενογιαννακοπούλου και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει έναν άνθρωπο που νιώθει ότι θίγεται. «Ο καθένας εκφράζεται με τον δικό του τρόπο» τόνισε.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως έναν πολύ αποτελεσματικό υπουργό, ο οποίος μαζί με τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό, εργάζονται πάρα πολύ για τα θέματα της υγείας. «Το κυβερνητικό του έργο το επιτελεί με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία» επισήμανε.

«Δεν μπορεί να γίνεται ιστορία περί θεσμικής εκτροπής επειδή στοχοποιήθηκε άδικα ένας υπουργός. Υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που από το πρωί έως το βράδυ κατηγορούν λειτουργούς της δικαιοσύνης. Να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, ο καθένας έχει το θεσμικό του ρόλου. Να μη δημιουργούμε παραπληροφόρηση» τόνισε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Όπως είπε, σε κάποια ζητήματα δίνεται μεγαλύτερο βάρος προκειμένου να υπάρξει ένας αποπροσανατολισμός της συζήτησης. «Πρόκειται για μία φάση που ο πρωθυπουργός ήταν στο Μόναχο όπου και βραβεύτηκε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς η Ελλάδα έχει αποκτήσει μία άλλη εικόνα στην ευρωπαϊκή και κεντρική σκηνή. Να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση».

«Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί στρατηγική νίκης της ΝΔ»

Τέλος, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέφερε ότι μετά την κρίση αναδεικνύονται δύο πόλοι, ένας προοδευτικός, αριστερός με ένα πιο κοινωνικό αναπτυξιακό πρόσημο και ένας συντηρητικός νεοφιλελεύθερος πόλος. «Βλέπουμε μία ανάγκη να ανασυγκροτηθεί ο προοδευτικός χώρος. Η κεντρική δύναμη στην ευρύτερη προοδευτική παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευχής έργο θα ήταν το ΚΙΝΑΛ και οι υπόλοιπες δυνάμεις της κεντροαριστεράς έμπαιναν σε έναν διάλογο. Δυστυχώς το ΚΙΝΑΛ έχει στρατηγική ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει στρατηγική νίκης για τη ΝΔ» υπογράμμισε.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: