ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Οι δύο πόλοι της Ν.Δ. και ο ανίσχυρος μαέστρος !


«Εντυπωσιάζομαι ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι πόλος… και εγώ ο άλλος πόλος» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις εσωκομματικές διαφωνίες στη Ν.Δ. κεντροδεξιών και ακροδεξιών. 

Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις, προσθέτοντας ότι «κοινή συνισταμένη είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης» κάτι που υποδηλώνει αν μη τι άλλο μια επισημοποίηση της εσωκομματικής διαμάχης, με δεδομένο και το μέτωπο που επιχειρεί ο κ. Δένδιας με το Κ. Χατζηδάκη.

Στην ερώτηση αν υπερκαλύπτει ο λόγος του Αδ. Γεωργιάδη τους υπόλοιπους στη Ν.Δ. ο κ. Δένδιας απάντησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο  λόγος του είναι ισχυρότερος του αρχηγού…

Ωστόσο… ο αεικίνητος και καναλοπρόβλητος Άδωνις Γεωργιάδης είναι παντού και στις πίτες και στα κανάλια… Οπότε σίγουρα είναι ο πιο «ηχηρός» λόγος της Ν.Δ. παρά τις προσπάθειες του… μαέστρου.

Ο κ. Δένδιας φεύγοντας από το ενοχλητικό θέμα επιχείρησε να διαστρέψει το επίδικο της πολιτικής σύγκρουσης σε «θεσμικό και εξωθεσμικό»… Οι «νόμιμοι ιδιοκτήτες» συμφωνούν τουλάχιστον σε αυτό… ότι θέλουν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν πίσω την καρέκλα της εξουσίας.

Kατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: