ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Σε δυναμικό απεργιακό παρών ο ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη

Πανελλαδική Απεργία, Πάτρα, ΕΚ 4-2-2016 α΄ απεργία επί ΣΥΡΙΖΑ. (Φωτογραφία αρχείου).


Σε «δυναμικό παρών στις εργατικές κινητοποιήσεις της Τετάρτης» καλεί το τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «δημιουργούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων».


Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «μετά την έξοδο από τα μνημόνια και την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων με τις αρχές επεκτασιμότητας και της ευνοϊκότερης ρύθμισης, αλλά και με το σύνολο των  νομοθετικών παρεμβάσεων για την προστασία των εργαζομένων από την εργοδοτική αυθαιρεσία, είναι η ώρα του οργανωμένου εργατικού κινήματος να παλέψει για καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας για όλες και όλους».

Τέλος, το τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κόσμος της εργασίας απαιτεί από την κυβέρνηση να συνεχίσει αποφασιστικά στην κατεύθυνση της επαναφοράς και διεύρυνσης των εργασιακών δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: