ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ουρανία Μπίρμπα, δημ. σύμβουλος: Η αλητεία έχει όρια!

Φωτογραφία αρχείου. Η Ουρανία Μπίρμπα, ως Πρόεδρος του σωματείου της ΕΒΟ Αιγίου, πρωτοστατεί στους αγώνες.


«Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας κάτω από την ίδια του τη συκοφαντία σαπίζει»

«...Σας συνιστώ ως δημοσιογράφοι κάπου- κάπου να λέτε την αλήθεια, για να σας πιστεύουν κάποιοι έστω όταν λέτε ψέματα».
Με τα παραπάνω ολοκληρώνει την επιστολή διαμαρτυρίας της που απευθύνει η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα στην εφημερίδα "Αλλαγή" , η οποία σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την παρουσιάζει αναίτια σε φωτομοντάζ, από κοινού με την Γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων με τίτλο δυσφημιστικό. Και αφού υπευθυμίζει:  «Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας κάτω από την ίδια του τη συκοφαντία σαπίζει», απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Στην επιστολή της γράφει:
«Το σημερινό φωτογραφικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αλλαγής" περί μπάχαλου στα οικονομικά!! τους το επιστρέφω χωρίς δεύτερη σκέψη ως συκοφαντικό και κατευθυνόμενο από τους γνωστούς αυλοκόλακες των τοπικών αυτοδιοικητικών πραγμάτων.
Γιατί πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι υπάρχω σε μια  τεράστια φωτογραφία!! χωρίς να σχετίζομαι καθόλου με τα γραφόμενα ακόμη και από τον αρχισυντάκτη! και το συντάκτη! του σχετικού άρθρου.
 Έχετε ξεφύγει δυστυχώς σε ένα μπάχαλο παραπληροφόρησης και συκοφαντίας.
Μπάχαλο είναι οι αρχές σας και το είδος της δημοσιογραφίας που υπηρετείται.
Μπάχαλο είναι το μυαλό σας και οι στοχεύσεις σας που νομίζετε ότι με τέτοιες συκοφαντικές και ψεύτικες δημοσιεύσεις εξυπηρετείτε τους εντολοδόχους σας.
Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας κάτω από την ίδια του τη συκοφαντία σαπίζει. Μπορεί να περιμένω άδικα να επανορθώσετε και να ζητήσετε συγνώμη με αντίστοιχο πρωτοσέλιδο όπως το σημερινό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αναγκαστείτε κ.κ. αρχισυντάκτη και συντάκτη να δηλώσετε συγνώμη μπροστά στη δικαιοσύνη.
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σας συνιστώ ως δημοσιογράφοι κάπου- κάπου να λέτε την αλήθεια, για να σας πιστεύουν κάποιοι έστω όταν λέτε ψέματα.
Ουρανία Μπίρμπα, δημοτική σύμβουλος».
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας για το οποίο εγκαλείται από τη δημοτική σύμβουλο Ουρανία Μπίρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: