ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αφορά τα καταστήματα κι όχι τους εμποροϋπαλήλους


 
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη Μεγάλη Εβδομάδα που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος αφορά καθαρά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και ΟΧΙ το ωράριο εργασίας των Εμποροϋπαλλήλων.


Οι εργαζόμενοι πρέπει να εργαστούμε κανονικά (όπως και πριν το εορταστικό) 40 ώρες την εβδομάδα, με δικαίωμα απασχόλησης επιπλέον μέχρι 5 ώρες ως υπερεργασία και με επιπλέον προσαύξηση αμοιβής για τις 5 ώρες με 20%.

Ελπίζουμε οι έμποροι της Πόλης μας να έχουν αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ του ωραρίου εργασίας των καταστημάτων τους με το ωράριο εργασίας των εργαζομένων, για να μην υπάρχουν διενέξεις με τους εμποροϋπαλλήλους. Επίσης όσοι συνάδελφοι εργαστούν τη Κυριακή 01-04, πρέπει να πάρουν προσαύξηση επί του ημερομισθίου τους 75% ή μία μέρα ρεπό.

Τώρα όσο για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, οι Εμποροϋπάλληλοι ήμασταν είμαστε και θα είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ!!!

Μία Κυριακή πλέον μας έχει απομείνει (μετά τις ατομικές συμβάσεις και την 6μερη απασχόληση) για προσωπική ξεκούραση, για την οικογένειά μας, τα εκκλησιαστικά και χριστιανικά μας ήθη και έθιμα.

Ως πρωτοβάθμιο σωματείο, δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε απόφαση για απεργία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι παραιτηθήκαμε της διεκδίκησης για τη Κυριακή – Αργία.

Καλούμε τους καταναλωτές, τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους να απέχουν από τις αγορές τη Κυριακή.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: