ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Παράδειγμα προς μίμηση η Ιρλανδία στο Προσφυγικό

Το μήνυμα του Τσίπρα στο Twitter για το μεταναστευτικό Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την υπουργό Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας
Από την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα με την αν. Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.
Εύσημα από τον Αλ. Τσίπρα στην αν. Πρωθυπουργό, αλλά και ναζιστική πρόκληση από ΧΑ στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ - Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Ελπίζουμε ο ενεργός ρόλος της Ιρλανδίας στη μετεγκατάσταση προσφύγων να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχετικά με τη σημερινή συνάντηση που είχε με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Δικαιοσύνης και Ισότητας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, Φράνσις Φίτζεραλντ.

Στο μεταξύ, όπως καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής, υπό την καθοδήγηση των υποδίκων βουλευτών της Οργάνωσης, Γιάννη Λαγού, Ηλία Παναγιώταρου και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, έκαναν έφοδο το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα όπου, είχε προγραμματιστεί Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, με θέμα: «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών».

Τα μέλη τη Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν επί της οδού Ακαδημίας, αποκλείοντας το κτήριο και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Οι υπόδικοι βουλευτές, μπήκαν στο κτίριο μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, ανέβηκαν στον 3ο όροφο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση και αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα, αποχώρησαν με στρατιωτικό παράγγελμα.

Οι διοργανωτές καταγγέλλουν πως είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά η έκκληση τους αγνοήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ - Αλγεινή η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

“Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σύμφωνα με την οποία η  σημερινή βίαιη ενέργεια των Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στα γραφεία της οφείλεται στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

“Η ΕΣΗΕΑ είναι συνδικαλιστικό όργανο και όχι κομματικό φερέφωνο. Η ανακοίνωση αυτή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει. Καταλήγει μόνη της η ΕΣΗΕΑ να προσφέρει τελικά κάλυψη στους Χρυσαυγίτες”, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του και τα στελέχη χωρίς καμία εξαίρεση, και καθόλη τη διάρκεια της πολιτικής τους διαδρομής, έχουν δώσει αγώνες ενάντια στο φασισμό και τον εθνικισμό. Δεν ανακάλυψε όψιμα τη φασιστική απειλή όπως η Νέα Δημοκρατία που για χρόνια κάλυψε την δράση της και πρόσφερε πολιτική νομιμοποίηση στο νεοναζιστικό μόρφωμα.

Θυμίζουμε εξάλλου ότι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει στις τάξεις του πρώην και νυν ακροδεξιούς και εθνικιστές . Ας μην το ξεχνάει αυτό η ΕΣΗΕΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσεύει το θράσος στο κόμμα των κ.κ. Γεωργιάδη, Βορίδη

“Φαίνεται ότι στο κόμμα των κ.κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, και μέχρι πρότινος του κ. Μπαλτάκου περισσεύει το θράσος” απαντά με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ.

Μάλιστα η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι “οι πολίτες δεν έχουν πάθει αμνησία, ούτε η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη προέρχεται από παρθενογένεση”, ενώ σημειώνει ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις αρμόζει το «κρείττον το λαλείν του σιγάν».

Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι «ας μην προσποιείται ενόχληση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η σύμπλευσή του με την Χρυσή Αυγή, σε κρίσιμα ζητήματα είναι αυταπόδεικτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: