ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Αναδρομικά: Πιθανό να πληρώσουν κιόλας οι δικαστικοί!

Καιρός ήταν να το ακούσουμε και αυτό για τους δικαστικούς, που με μία απόφασή τους εκταμίευαν εκατοντάδες χιλιάδες αναδρομικά για τον εαυτό τους που βλάπτονταν απο τους μνημονιακούς νόμους, ενώ στο ΣτΕ έβγαζαν συνταγματικά τα μνημόνια και νόμιμη την περικοπή των ομολόγων των εργατικών ταμείων, που έχασαν το 50% των αποθεματικών τους λόγω συνταγματικού(!!!!!) PSI...


Λιγότερα αναδρομικά θα επιστραφούν εν τέλει στους δικαστικούς από το δημόσιο για τις κρατήσεις φόρων εισοδήματος των περασμένων ετών, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από το Μισθοδικείο.

Ενώ στο τέλος Σεπτεμβρίου το υπουργείο Οικονομικών είχε αποφασίσει να επιστραφούν με συνοπτικές διαδικασίες τα αναδρομικά (έως και 15.000 με 20.000 ευρώ σε αρκετές περιπτώσεις) με εγκύκλιο που εξέδωσε η ΓΓΔΕ, οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι δικαστικοί καλούνται να υποβάλουν έως τις 31 Δεκεμβρίου στις ΔΟΥ τροποποιητικές δηλώσεις, διαφορετικά θα καταβάλουν και ίσως χάσουν και τα αναδρομικά που δικαιούνται.

Ειδικότερα, όσοι υποβάλουν τροποποιητική για να τους επιστραφεί φόρος εισοδήματος, θα πληρώσουν στο ακέραιο και χωρίς εκπτώσεις την ειδική εισφορά αλληλεγγύης -για την οποία δεν γινόταν καμία νύξη στην εγκύκλιο της 29ης Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: