ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστούμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που το παραδέχονται

Δεν απαντά φυσικά η ΝΔ αν τα δάνεια που πήρε εκπλήρωναν τα τραπεζικά κριτήρια, ούτε με ποιόν τρόπο εξασφαλίστηκαν. λέει το Μαξίμου.

Έχουν φεσώσει την Τράπεζα Αττικής με 13 εκατομμύρια ευρώ, σχολιάζει το Μαξίμου



“Ευχαριστούμε τη ΝΔ που παραδέχεται πως από κοινού με το ΠΑΣΟΚ έχει φεσώσει την Τράπεζα Αττικής με 13 εκατομμύρια ευρώ”, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

“Δεν απαντά φυσικά αν αυτά τα δάνεια εκπλήρωναν τα τραπεζικά κριτήρια, ούτε με ποιόν τρόπο εξασφαλίστηκαν.

Το μόνο που είχαν να απαντήσουν είναι ότι «με εντολή Μητσοτάκη το κόμμα δεν θα πάρει άλλα θαλασσοδάνεια».

Επαρκείς και περιεκτικές εξηγήσεις για το θέμα, ομολογουμένως...”, καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Νωρίτερα η ΝΔ υποστήριξε σε ανακοίνωση της πως «η κυβέρνηση αναζητά αντιπερισπασμό για να ξεφύγει από το προκλητικό λάθος του πρωθυπουργού που μίλησε για ”προσωρινούς υπερθεματιστές“ και ότι “ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαγόρευσε πλέον με καταστατική ρύθμιση τη λήψη δανείου από το κόμμα ενώ οκτώ μήνες τώρα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης των εξόδων”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Γ. Δραγασάκης: Στόχο έχουν την Τράπεζα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: