ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Βίντεο - Ενωτικά αλλά μόνο θα γιορτάσει το ΕΑΜ το ΚΚΕ



ΔΕΙΤΕ παρακάτω το βίντεο και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ποια ήταν η πρώτη πράξη του Αλ. Τσίπρα όταν ανέλαβε την ευθύνη της χώρας η Αριστερά.

Ο Δήμος Καισαριανής στις 27 Σεπτέμβρη, ημέρα ίδρυσης του ΕΑΜ, θα διοργανώσει εκδήλωση μαζί με την ΠΕΑΕΑ και όχι με το Υπουργείο και την ΕΡΤ !


«Δεν θα συμμετέχει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού συνδιοργανώνοντας εκδήλωση με την κυβέρνηση και την ΕΡΤ», δηλώνει ο Δήμος Καισαριανής, γνωστοποιώντας πως «το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίασή του στις 8 Σεπτέμβρη 2016, ότι δεν θα συμμετέχει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού συνδιοργανώνοντας εκδήλωση με την κυβέρνηση και την ΕΡΤ με αφορμή το νόμο για την παραχώρηση του χώρου» του Σκοπευτηρίου.

Αντιθέτως επιλέγοντας να γιορτάσει ενωτικά, μόνος του, αλλά Πελετίδη-ΚΚΕ στην Πάτρα, ο Δήμος Καισαριανής αφού «στις 27 Σεπτέμβρη, ημέρα ίδρυσης του ΕΑΜ, θα διοργανώσει μαζί με την ΠΕΑΕΑ και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας εκδήλωση προς τιμήν των 75 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ».

Ακόμη στην ανακοίνωση του Δήμου ομολογείται:

«Από την πρώτη στιγμή και σε κάθε ευκαιρία ανέδειξε το θέμα και με τις προσπάθειές της δρομολόγησε στις 31 Αυγούστου την ψήφιση από την κυβέρνηση νόμου που παραχωρεί τη χρήση και εκμετάλλευση του συνόλου του ονομαζόμενου "Πάρκου Ελευθερίας" για σαράντα χρόνια στο Δήμο μας».

ΕΡΩΤΗΜΑ: Η Κυβέρνηση που το παραχώρησε τι χρώμα είχε; Μήπως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το έχουν ξεχάσει στην Καισαριανή; 

Θυμούνται όμως:

«Η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο Καισαριανής είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού που και σε αυτήν την περίπτωση τίποτα δεν του χαρίστηκε».

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο: Και  γιατί βρε παληκάρια τόσα χρόνια με τόσες κυβερνήσεις δεν είχατε καταφέρει την παραχώρηση στο Δήμο;  

Και η απόφαση του Δήμου Καισαριανής καταλήγει:

«Επίσης, σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη αποφάσισε στις 27 Σεπτέμβρη, ημέρα ίδρυσης του ΕΑΜ, να διοργανώσει μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας εκδήλωση προς τιμήν των 75 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ».
  
Πάντως δεν ξεχνούν το γνωστό σε μας μοτίβο Πελετίδη: 

«Διεκδικούμε χρηματοδότηση από τους κρατικούς φορείς και την Περιφέρεια για την υλοποίηση των σχεδίων αναβάθμισης, αλλά και συντήρησής του. Ταυτόχρονα, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του Σκοπευτηρίου.

ΔΕΙΤΕ και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ποια ήταν η πρώτη πράξη του Αλ. Τσίπρα όταν ανέλαβε την ευθύνη της χώρας η Αριστερά:







Δεν υπάρχουν σχόλια: