ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κύκνειο άσμα για την Διοικήτρια του Καραμαδανείου

Η κα Γατοπούλου ευχαριστεί και αποχαιρετά  όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της!
 
Με ένα δημόσιο ευχαριστήριο αποχαιρετά όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της για την επιτυχή πορεία του Νοσοκομείου Παίδων Καραμανδάνειο Πατρών η πρώην Διοικήτρια κα  Κατερίνα Γατοπούλου.
 
Σε αυτό αναφέρει τα παρακάτω:
 
«Νοιώθω την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσω τόσον εσάς όσο και τους συνεργάτες σας, για την αξιοπρεπή συνεργασία που είχαμε και τους 23 μήνες (Οκτώβριος 2014 - Αύγουστος 2016), που εκτελούσα χρέη Διοικήτριας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. 
    
Με εκτίμηση, 
    Κατερίνα Γατοπούλου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, πρώην Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου Νοσοκομείου».
__________
Υ.Γ.: Το δύσκολο ταξίδι των 23 μηνών που διήνυσε η κα Γατοπούλου ως επικεφαλής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων τερματίστηκε επιτυχώς και εμείς οι θεατές των προσπάθειών της, για την αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος, δεν μπορεί παρά να την συγχαρούμε, καθότι κατέστη φορέας έμπνευσης για τους συνεργάτες της-εργαζομένους, που το απέδειξε κατ' επανάληψη με την προσωπική προσφορά της και με το να κρατήσει εκτός κομματικών ανταγωνισμών το Ίδρυμα, την ώρα μάλιστα που εβάλλετο και ανέντιμα από το διεφθαρμένο παλαιοκομματικό καθεστώς των κατ' επάγγελμα συνδικαλιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: