ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

15 χρόνια κάθειρξης για πλαστογραφία απολυτηρίου!

15 χρόνια κάθειρξη για πλαστή Δημοτική Υπάλληλο!
 

Βαρύς «έπεσε ο πέλεκυς» του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας σε μία 51χρονη, η οποία πριν από 20 χρόνια, είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να συμμετάσχει σε προκήρυξη, για πρόσληψη σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό. 


Η ποινή της έφτασε τα 15 χρόνια κάθειρξης, καθώς για περίπου 20 χρόνια είχε εκμεταλλευτεί αυτήν την πράξη και εργαζόταν ως υπάλληλος (συγκεκριμένα καθαρίστρια) σε παιδικό σταθμό Θεσσαλικού δήμου, σύμφωνα με την Ελευθερία της Λάρισας.
Η συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των πλαστών πτυχίων που σχετίζονται με το Δημόσιο, είχε όμως ιδιαίτερα στοιχεία όπως αποκαλύφθηκαν μέσα από την ακροαματική διαδικασία.

Η 51χρονη πήγε στο Δημοτικό Σχολείο (άλλης πόλης από την οποία διαμένει και εργάζεται τώρα) όπου φοιτούσε και πήρε ένα πιστοποιητικό. Αυτό έγραφε πάνω, πως είχε φοιτήσει την Ε΄ Τάξη, όμως αυτή σύμφωνα με το δικαστήριο, το άλλαξε και το έκανε Στ’ Τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: