ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

«Οχι» στο νέο εκλογικό νόμο από τη Φώφη Γεννηματά



Και Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον όλων των κομμάτων της Βουλής

 

Την αρνητική του στάση απέναντι στον νέο αναλογικότερο εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση ανακοίνωσαν το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν πρόκειται να ψηφίσει αποσπασματικές ρυθμίσεις», τονίζοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί «η σταθερότητα και και η κυβερνησιμότητα», ενώ υποστηρίζει ότι ο νέος νόμος καθιστά τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή του πολιτικού συστήματος.


Συλλήβδην κατά των κομμάτων της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Από την άλλη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε το νέο νόμο «καρικατούρα απλής αναλογικής» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «κάνει τα ίδια ακριβώς με τις προηγούμενες, εκλογομαγειρέματα, κόλπα, λοβιτούρες για να παραμείνει στην εξουσία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο φόβος απώλειας της εξουσίας είναι και το κίνητρο κατάρτισης αυτού του νομοσχεδίου και είναι, επίσης, ξεκάθαρο ότι εδώ ξετσίπωτα διαπραγματεύονται μεταξύ τους τα εντός Βουλής κόμματα, προκειμένου να ανακυκλώσουν τον εαυτό τους στο κοινοβουλευτικό στερέωμα». 

Και η τέως πρόεδρος της Βουλής κατέληξε:  «Βεβαίως, υπολογίζουν κατά την γνώμη μου, χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο ελληνικός λαός. Και θα λάβουν την ώρα που θα γίνουν εκλογές, και δεν θεωρώ ότι θα αργήσουν, θα λάβουν το μάθημα, που η Δημοκρατία διδάσκει».

http://www.stokokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: