ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε πορεία προς το νέο λιμάνι


13615168_17PATRATORA

 

Κ. Πελετίδης: Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ξεκίνησε η πορεία των πατρινών πολιτών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων από την πλατεία Τριών Συμμάχων προς το νέο λιμάνι, με αίτημα «να πέσουν τα κάγκελα» και να παραχωρηθεί το θαλάσσιο μέτωπο στην πόλη.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και κάλεσε την κυβέρνηση να αποδώσει άμεσα την παραλιακή ζώνη στους πολίτες της Πάτρας.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι επικεφαλής παρατάξεων: Κώστας Χριστόπουλος, Χρήστος Πατούχας, Θόδωρος Ντρίνιας, Νίκος Τζανάκος  και Βίβιαν Σαμούρη. Επίσης παραβρίσκονται ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, συλλόγων, σωματείων κ.λ.π.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στην πλατεία Τριών Συμμάχων, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, το παμπατραϊκό συλλαλητήριο με απαίτηση την άμεση παραχώρηση του  θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν φορείς, συνδικαλιστικά σωματεία, σύλλογοι, δημοτικές παρατάξεις και απλοί πατρινοί πολίτες.

Στη συνέχεια θα γίνει πορεία που θα καταλήξει μέχρι και το νέο λιμάνι, με κεντρικό σύνθημα «Η παραλιακή ζώνη ανήκει στο λαό, είναι η ανάσα του».



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: