ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Σε ρυθμούς σύγχυσης η Μαιζώνος για το Νότιο Πάρκο

PeletidisXaniotika
Το φύλλο των «Χανιώτικων Νέων» με την συνέντευξη Πελετίδη για το Νότιο Πάρκο.

 

Ο δήμαρχος Πατρέων δηλώνει στα «Χανιώτικα Νέα» πως κόστισε μόνον 200 χιλ. ευρώ. Μα καλά υπάρχει «άνοιγμα» 800.000 ευρώ;

Του Ηλία Κυριακόπουλου
Χανιά, Δευτέρα 11 Ιουλίου. Κάθομαι σε ένα παραδοσιακό καφέ στην πόλη, πίνω το καφεδάκι μου και ετοιμάζομαι να διαβάσω την τοπική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα». Και τι να δω! Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης πρωτοσέλιδο!
Τίτλος τρομερός: «Ένας δήμαρχος χωρίς …δικαιολογίες!»
Συνέντευξη λοιπόν του κομμουνιστή Δημάρχου στα Χανιώτικα Νέα. Και πάμε στο προκείμενο:

Για το Νότιο Πάρκο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δήλωσε επακριβώς: «Ταυτόχρονα, με άμεσες ενέργειες, ολοκληρώνουμε την κατασκευή του νότιου παραλιακού πάρκου για το οποίο θα δαπανηθούν 200.000 ευρώ».

Το μάθαμε και αυτό, αν και μπερδευτήκαμε ακόμα περισσότερο. Το Νότιο Πάρκο τελικά κόστισε 200.000 ευρώ! Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος μας σε συνέντευξή του στα «Χανιώτικα Νέα».

Λίγες μέρες πριν, την 1/7ου, το salos.gr είχε αναδείξει το θέμα και τη δήλωση του συμβούλου του Δημάρχου, Στάθη Κεραμιδά, ο οποίος είχε τονίσει ευθαρσώς ότι το Νότιο Πάρκο κόστισε 1.000.000 ευρώ! (δείτε εδώ το ντοκουμέντο του salos.gr)

800.000 ευρώ διαφορά από τα λεγόμενα των δύο τοπικών «αρχόντων», παραγόντων και συναγωνιστών!

Ποιον να πιστέψουμε τελικά; Τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος είχε αρχικά δηλώσει ότι έφτιαξε το Νότιο Πάρκο «χωρίς χρήματα» και τώρα λέει σε άλλους, άλλης πόλης, ότι τελικά κόστισε 200.000 ευρώ; Ή τον σύμβουλό του Στάθη Κεραμιδά, ο οποίος επιμένει ότι κοστίζει 1.000.000; Τελικά πόσο κόστισε αυτό το «χρυσό» πάρκο;
Και πόσα πλήρωσε ο Δήμος; Πόσα πλήρωσε και ο ΟΛΠΑ; Ή αυτό είναι λεπτομέρεια; Παρακαλούμε τη διοίκηση του ΟΛΠΑ να στείλει στη δημοσιότητα το ακριβές ποσό που έχει διατεθεί από τον οργανισμό για το Νότιο Πάρκο και για ποιες ενέργειες και εργασίες. Το ίδιο θα ήταν χρήσιμο να γίνει και από την πλευρά του Δήμου.
Εισαγγελέας υπάρχει σε αυτή την πόλη να εξετάσει τι ισχύει; Διότι αν υπάρχει αυτή η τεράστια «τρύπα» των 800.000 ευρώ, θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα της πόλης σε επίπεδο δήμου!
_______________
ΥΓ: Ακόμα περιμένουμε, 13 ημέρες πλέον, την απάντηση του κ. Κεραμιδά και του αγωνιστή Δημάρχου για το Νότιο Πάρκο και απ’ ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά ότι όταν οι τοπικοί άρχοντες, στριμώχνονται και ζορίζονται, επιλέγουν τη σιωπή και το κρυφτούλι. Δυστυχώς για την πόλη!

ΥΓ2: Ωραίες τακτικές, αυτές του «αλλ’ αντ΄ άλλων», για να κερδίζουν κάποιοι τις εντυπώσεις! Στα πλαίσια της κομμουνιστικής ηθικής, του life style και των επικοινωνιακών τρικ, να φανταστώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: