ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Συγκλονιστικό βίντεο, λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση


Συγκλονιστικό βίντεο αποτυπώνει τα δευτερόλεπτα πριν από την αιματηρή επίθεση στη Νίκαια, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι.


Όπως διακρίνεται οι αστυνομικοί προσπαθούν χωρίς επιτυχία να σταματήσουν το φορτηγό, το οποίο όμως επιταχύνει για να πέσει λίγο αργότερα στο συγκεντρωμένο πλήθος.


 
Η Ιταλία θα ενισχύσει τους ελέγχους σε τρία σημεία οδικής διέλευσης στα σύνορά της με τη Γαλλία και στη σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών στη Βεντιμίλια έπειτα από την επίθεση με φορτηγό στη Νίκαια, δήλωσε σήμερα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.

«Ο μηχανισμός ασφαλείας μας είναι επί το έργον», έγραψε ο Αλφάνο στο Twitter.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση ενόπλου που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το φορτηγό το οποίο οδηγούσε και έπεσε πάνω στο πλήθος στο γαλλικό παραθαλάσσιο θέρετρο Νίκαια που βρίσκεται σε απόσταση 35 χλμ. από τα σύνορα με την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: