ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Γιώργος Πατούλης εκ Πεύκης: Βαράτε με κι ας κλαίω!


 



Αποφάσισε να αυτοτρολαριστεί με "χρυσά" σοκολατάκια αυτή τη φορά!


Μπορεί να διαμαρτυρόταν ότι δήθεν προσεβλήθη η οικογένειά του, από τα αήθη σχόλια που συνόδευσαν από διαδικτύου την... αυτοκρατορική οικογενειακή εμφάνισή του, μέρες γιορτινές που ήταν, εκείνο όμως που μένει ως συνπέρασμα είναι ότι του "Δημάρχου Απασών Αμαρουσίων τε και Πευκίων" του καλοάρεσε!


Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι μετά το χαμό στο διαδίκτυο με τα "χρυσά" παλάτια, ρούχα, πίνακες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αποφάσισε να αυτοτρολαριστεί με "χρυσά" σοκολατάκια αυτή τη φορά!

Έτσι, σε ανάρτησή του από τον ΙΣΑ, έγραψε και ανέβασε την δημοσιευόμενη φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμη από τα παρακάτω:

"Και επειδή αυτό δε το έχω δει να παίζει πουθενά...

Ο Πατούλης κερνάει ΜΟΝΟ χρυσά σοκολατάκια!"

Όχι μην ρωτάτε, δεν είναι αλήθεια αν ξέρει κανείς από τους σχολιάζοντες για... χρυσά δόντια της Αυτού Εξοχότητος;

Το μόνον σίγουρο είναι πως πρόκειται για χρυσό χαμόγελο, όταν ο Γ. Πατούλης χαμογελά αυχαριστημένα, που ολόκληρη η Ελλάδα σχολιάζει την επιδειξιομανία του!

Βαράτε με κι ας κλαίω, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: