ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Άνθρακες... ο θησαυρός της λάσπης του ανεμιστήρα!


Αργ. Αργυρίου: Θα εργάζομαι αμισθί ως διεύθυνων σύμβουλος της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε.
"Τους πληροφορώ, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα", λέει ο Αργ. Αργυρίου και είναι απορίας άξιον πως έπεσαν στη λούμπα της παραπληροφόρησης ακόμη και στελέχη αριστερά του κύρους του Δημ. Παπαδημούλη!

 

Αργ. Αργυρίου: Εργάζομαι αμισθί ως διεύθυνων σύμβουλος της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε.

"Τους πληροφορώ, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα".

Αυτά τονίζει ο Αργ. Αργυρίου, διευθύνον συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε., σύζυγος της βουλευτού Χαράς Καφαντάρη, πρωταθείς από την ίδια και είναι απορίας άξιον πως αυτό δεν το γνώριζαν και έπεσαν στη "λούμπα" της παραπληροφόρησης των συστημικών ΜΜΕ ακόμη και στελέχη αριστερά του κύρους του Δημ. Παπαδημούλη! 

Ο οποίος ως γνωστόν αγόγγιστα έγραψε στο τουΐτερ του σχόλιο δυσμενές, που έγιονε ανάρπαστο από τους άσπονδους φίλους αργυρώνυτους των ΜΜΕ και το έκαναν είδηση, παρουσιάζοντάς το ως... λαβράκι! 

Στο θέμα που δημιουργήθηκε λοιπόν, ύστερα από την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ (Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων) απάντησε ο Αργύρης Αργυρίου, μέλους της Γραμματείας του Τμήματος Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

"Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου πρόσωπο, επ' ευκαιρία του διορισμού μου σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας" σημείωσε.

"Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό" υπογράμμισε ο Αργ. Αργυρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: