ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Στο Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα Καλαβρύτων ο Α. Ριζούλης

Φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Καλλιμανοπούλειο με τους Αντ. Δημόπουλο, Ανδρ. Ριζούλη, δύο τροφίμους και τον Ηλ. Κακαβά



Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τα προβλήματα του ιδρύματος και των τροφίμων του!



Την Κυριακή στις 27 Ιανουαρίου ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης επισκέφτηκε το Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα Καλαβρύτων, το οποίο φιλοξενεί κυρίως άπορους ηλικιωμένους καθώς και συμπολίτες μας με ανίατες ασθένειες.

Συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του Ιδρύματος κ. Αντώνη Δημόπουλο και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ιδρύματος καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τόσο την διοίκηση του όσο και τους τρόφιμους. Στη συνάντηση ήταν παρών και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και μέλος της Ν.Ε. Καλαβρύτων κ. Κακαβάς Ηλίας.

Ο Ανδρέας Ριζούλης διαπίστωσε ότι το Ίδρυμα δουλεύει με πρότυπο τρόπο, έχοντας μάλιστα στενή σχέση με την τοπική κοινωνία. 

Δεσμεύτηκε εξάλλου ότι θα συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων που σχετίζονται με την χρηματοδότηση του και την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: