ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

(Video) Μυτιλήνη: 4 πρόσφυγες τραυματίες...


Μυτιλήνη: 4 πρόσφυγες τραυματίες μετά από επέμβαση της αστυνομίας (Video)

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια. Photo Copyright - Lesvosnews

 

 ...μετά από επέμβαση της αστυνομίας 

 

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου όταν περίπου 500 πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, αφού πραγματοποίησαν διαδήλωση στο λιμάνι, κατευθύνθηκαν προς το πλοίο "Tera Jet" και κατέλαβαν τον καταπέλτη, απαιτώντας να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν για τον Πειραιά ενώ ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή τους και δεν έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα έγγραφα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η κίνησή τους προκάλεσε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας που τους απομάκρυναν. Κατά την διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το Lesvosnews, οι πρόσφυγες, αρχικά μπλοκαρίστηκαν στον καταπέλτη του πλοίου και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από δυνάμεις ανδρών του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Τότε οι μετανάστες  διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα "ΑΘΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ" εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν προς Πειραιά.

(Με πληροφορίες από avgi.gr και Lesvosnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια: