ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Π. Σκουρλέτης: Ουδεμία απόλυση στο Δημόσιο

 
«Δεν υπάρχει ούτε καν υπαινιγμός στην τελευταία συμφωνία»

«Γενικώς μείωση φόρων δε λέει τίποτε, εμείς θέλουμε να υπάρχουν λιγότεροι φόροι για τους οικονομικά αδύνατους, αλλά φορολόγηση αυτών που μπορούν και έχουν», δήλωσε, σήμερα, στην εκπομπή "ανοιχτά μικρόφωνα" του "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM" ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρώην Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης. 


Ο κ. Σκουρλέτης διαβεβαίωσε, επίσης, ότι «δε θα υπάρξει ούτε μία απόλυση στον δημόσιο τομέα», σημειώνοντας, ότι για το θέμα «δεν υπάρχει ούτε καν υπαινιγμός στην τελευταία συμφωνία», στην οποία, όπως είπε, δεν υπάρχει αναφορά «ούτε για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, που η ΝΔ έκανε το 2012». 

Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για διορισμούς στο Δημόσιο, είπε ότι, η κυβέρνηση Τσίπρα «βελτίωσε τις αδικίες» και χαρακτήρισε «ψεύδη τα περί διορισμού στρατιών ημετέρων», λέγοντας ότι, και οι συνεργάτες των Υπουργών ήταν μειωμένοι κατά 50% σε σύγκριση με το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: