ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ποιος την "προσέλαβε" για να... περιοδεύει στο νοσοκομείο;

Ποιος την "προσέλαβε";
Λέανδρος Ρακιντζής.
Στα χέρια του γενικού επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή βρίσκεται η προκλητική, απαράδεκτη, αλλά κυρίως επικίνδυνη υπόθεση της νεαρής Όλγας Μακρή, η οποία φέρεται να κατέχει τον τίτλο της... "ειδικευμένης οφθαλμιάτρου" και μπαινοβγαίνει ακόμη και στα χειρουργεία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου χωρίς να διατηρεί κανενός είδους σχέση εργασίας με το ίδρυμα!

Την υπόθεση παρέπεμψε προ ημερών στον Λέανδρο Ρακιντζή ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα "Αυγή" ότι "κανείς δεν έχει δικαίωμα να περιφέρεται περιέργως στο νοσοκομείο χωρίς να διατηρεί την οποιαδήποτε εργασιακή σχέση με το νοσοκομείο. Αυτά τα επικίνδυνα 'παιχνιδάκια' ορισμένων θα κοπούν με το μαχαίρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: