ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Και το όνομα αυτού... «Σοσιαλιστικό Κόμμα»



Ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός, επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ., Στέφανος Τζουμάκας, παρουσίασε, σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΕΒΕΑ, τον νέο Κομματικό σχηματισμό, με το όνομα «Σοσιαλιστικό Κόμμα». 



Και το όνομα αυτού... Σοσιαλιστικό ΚόμμαΟ κ. Τζουμάκας, αναφέρθηκε, αναλυτικά, στην κρίση, χαρακτηρίζοντας τη «ως οικονομική, κοινωνική και κρίση ηγεσίας», ενώ χαρακτήρισε τα μνημόνια, ως τον "πυρήνα" των ακροδεξιών πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού. 

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, ο κ. Τζουμάκας επισήμανε ότι, «υπάρχει στρέβλωση του πολιτικού συστήματος, που αφορά στο σύστημα διαπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων, πολιτικών και ΜΜΕ, στις πρακτικές χειραγώγησης και προώθησης επιλογών».

Σύμφωνα με τον κ. Τζουμάκα «η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία και μια διακυβέρνηση που θα δώσει αγώνες, ενάντια στη νεοφιλελεύθερη στρατηγική και στο κυρίαρχο οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο», προσθέτοντας ότι:

«Ήρθε η ώρα και οφείλουμε να συμβάλουμε στην αναγέννηση του Σοσιαλιστικού Κινήματος και στην ίδρυση ενός Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημοκρατικού και Προοδευτικού».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., με τον κ. Τζουμάκα να σχολιάζει ότι, «η κατάρρευση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι αποτέλεσμα της παρακμής, της ηθικής κατάπτωσης και της συντριβής ενός μετώπου ετερόκλητων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, χωρίς ιδεολογική και πολιτική ενότητα και στελέχωση από ανθρώπους χωρίς αρχές και αξίες».

Πηγή: epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: