ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτότυπες ευχές προς μέλη και ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αποστολή δημοσκοπήσεων

Φωτογραφία αρχείου.


Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης στις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξε φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για να στείλει χριστουγεννιάτικες ευχές προς τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, που τον προτιμούν και τον στηρίζουν παρά τις σειρήνες του μνημονιακού χώρου.
Έστειλε με email τα αποτελέσματα των τριών πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που τον φέρουν πρώτο σε πρόθεση ψήφου έναντι της ΝΔ και ακόμη σε μία που προηγείται στην καταλληλότητα για να κυβερνήσει.

Συγκεκριμένα οι ευχές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας είναι οι κάτωθι:


«Σε τρεις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης. Ακολουθούν τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων της Pulse, της Rass και Palmos Analysis.

Σαφές δημοσκοπικό προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων (22,5% ΣΥΡΙΖΑ – 20% Ν) καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 20%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 11,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ισοψηφούν με ποσοστό 5,5%. Στην επόμενη θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.
Στην παράσταση νίκης και στο ερώτημα αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν εκλογές, ποιό κόμμα θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 47% των θετικών απαντήσεων, έναντι 33% για τη ΝΔ.

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 0,7% του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 0,7% εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Rass για τον Τύπο της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στο γκάλοπ της Rass για τον Τύπο την Κυριακής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,1%, η ΝΔ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,5%, οι ΑΝ ΕΛ 4,7%, η Χρυσή Αυγή 6,1% η ΔΗΜΑΡ 3,4%, το ΚΚΕ 6,3%, Οικολόγοι- Πράσινοι 1,65, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,3%, 'Αλλο κόμμα 4,2%,'Ακυρο-Λευκό 3%,Αναποφάσιστοι 17,1%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 47,6% έναντι 35,2% που συγκεντρωνει ο Αλέξης Τσίπρας και 15,9 των ερωτηθέντων δηλώνει κανένας .
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με 4,6% .

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης εδώ.

Με 5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλη διαφορά και στην παράσταση νίκης

Με πέντε μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, παγιώνοντας το προβάδισμα που έχει αποκτήσει απέναντι στην ΝΔ.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό  22,5% έναντι 17,6% της ΝΔ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 7%, η οποία όμως σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με την  προηγούμενη δημοσκόπηση της Palmos Analysis ένα μήνα πριν.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: