ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Στο σφυρί το σύνολο των μετοχών στα ΕΛΤΑ με κυβερνητική απόφαση

Από την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΕΛΒΟ Αιγίου.

Διορίστηκαν και οι σύμβουλοι για την πώληση της ΕΛΒΟ
Στο σφυρί ετοιμάζουν να βάλουν και τα ΕΛΤΑ και μάλιστα γρηγορότερα απ’ ότι είχαν αρχικά προγραμματίσει. Η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων άνοιξε το δρόμο για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής του κράτους στα ΕΛ.ΤΑ.
Μετά από συνεδρίαση, υπό τον Γιάννη Στουρνάρα αποφασίστηκε «η πώληση έως και του συνόλου των μετοχών της ΕΛΤΑ, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου (Μετοχές ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων». 
Για το λόγο αυτό παρέχεται εξουσιοδότηση στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., «να σχεδιάσει, αποφασίσει και υλοποιήσει τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση των Μετοχών ΕΛΤΑ, οι οποίες θα μεταφερθούν στο Ταμείο με νεότερη απόφαση της ΕΑΑ, προκειμένου να υλοποιηθεί η ως άνω πώληση».
Επιπλέον, με άλλη απόφαση της διυπουργικής επιτροπής διορίζονται ως σύμβουλοι για την πώληση της ΕΛΒΟ, οι Attica Bank και οι KPMG Σύμβουλοι.

(Πηγή: www.alterthess.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: