ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) για συμμετοχή στο Μαύρο Μέτωπο Σαμαρά κλπ

ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο... Μαραθώνας της κυρίας Ρεπούση συνεχίζεται; Όπως και του Ν. Τσούκαλη;

"Θέλουμε πολιτικά πρόσωπα ευρύτερης κοινής αποδοχής. Θα εκτιμήσουμε λοιπόν, όλα τα στοιχεία που έχουμε. Αύριο έχουμε ένα Μαραθώνα συσκέψεων για να αποφασίσουμε, γιατί ξέρετε είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα...".
Τα παραπάνω μεταξύ άλλων,  ανέφερε χθες η βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση, σε ερώτηση του "Α 989". Δεν διευκρίνησε εάν ο... Μαραθώνας της θα συνεχιστεί ή όχι, αλλά παρά ταύτα ανώνυμος φίλος του gzmosxos.blogspot.com δήλωσε φαν της κυρίας Ρεπούση και την προτείνει για το Υπουργείο Παιδείας. 
Δεν φρόντισα να ενημερωθώ εάν συμφωνεί ο Πατρινός Ν. Τσούκαλης, βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ, με τον φίλο του blog, ίσως και από... προβοκατόρικη διάθεση ή επειδή πρόλαβε να με ενημερώση η συστημική γηραιά κυρία του πατραϊκού Τύπου, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής, τον οποίο κάποιοι από την Αθήνα, δημοσιογραφικά -και προς Θεού όχι προβοκατόρικα- τον είχαν ήδη διορίσει υπουργό Εσωτερικών. 
Ο ίδιος όμως έσπευσε να δηλώσει πρόθυμος (αυτό μόνον δεν έλλειπε, παλιά του τέχνη κόσκινο) να αναλάβει εκπρόσωπος. Τώρα τον πρόλαβε ο "συναγωνιστής" Μιχελάκης, δεν τον πρόλαβε, τι να σας πω!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: