ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία πρόταση καταδίκης των επεισοδίων της Π-Π

Ο Ηλίας Γρηγόρης, του ΣΥΝ


Απείχε της διαδικασίας ο Ηλ. Γρηγόρης που ζητούσε ρητή αναφορά στις ευθύνες της Χ.Α.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του της Τετάρτης χθες, όπου συζητήθηκε περίπου επί τρίωρο, προ ημερησίας διατάξεως, το πρόβλημα των μεταναστών, η πρόταση φηφίσματος του δημάρχου Πατρέων, Γιάννη Δημαρά. Η πρόταση αυτή περιλάμβανε καταδίκη της βίας, απ' όπου κι αν προέρχεται, κατευνασμό των πνευμάτων, έκφραση αλληλεγγύης προς τους κατοίκους και αίτημα στον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη για αύξηση της αστυνόμευσης στην υποβαθμισμένη περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος.
Την άλλη πρόταση, της Λαϊκής Συσπείρωσης, ψήφισαν τα μέλη της παράταξης Πελετίδη, όπως και ο επικεφαλής της παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία", Χρήστος Πατούχας, και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Παν. Παπαγιαβής και Τασία Παπαντωνοπούλου, ενώ απείχαν ο σύμβουλος της παράταξης Δημαρά Ηλίας Γρηγόρης και οι ανεξάρτητοι Ν. Μακρής, Λένα Καλεντζώτη, Χρ. Γκόλφης και Βίβιαν Σαμούρη.
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος διαφοροποίησης του κ. Γρηγόρη ήταν η μη υιοθέτηση της πρότασης που κατέθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με την οποία το ψήφισμα δεν θα έπρεπε να περιορίζεται γενικόλογα στην καταδίκη της βίας, αλλά να κατονομάζεται η «Χρυσή Αυγή» και να καταγγέλλεται το γεγονός ότι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα στέλνει οργανωμένα τα μέλη του να εισβάλουν βίαια σε χώρο όπου βρίσκονται μετανάστες.
Στα αξιοσημείωτα, επίσης, και η επίμονη υπόδειξη του κ. Παπαγιαβή να υπάρξει καταδίκη της επίθεσης που υπέστησαν την Τρίτη το βράδυ, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, καθώς και ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Απ. Βουλδής. Επ' αυτού, ο Δήμαρχος Πατρέων απάντησε ότι η καταδίκη της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται συμπεριλαμβάνει τα πάντα, άρα και τη συγκεκριμένη επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: