ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μετά τη δήλωση Τσίπρα στον ΑΠ, ενιαίο κόμμα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο.

Στόχος η απολαβή των 50 εδρών με την αναμενόμενη πρωτιά του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται πυρετωδώς και κινείται στον ρυθμό κυβερνητικού κόμματος, που βαδίζει για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Έκανε το πρώτο βήμα για τον μετασχηματισμό του σε ενιαίο κόμμα. Σύμφωνα με την ιδρυτική δήλωση που κατετέθη στον Α.Π. από τον πρόεδρο Αλ. Τσίπρα, το νέο κόμμα φέρει το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» και δεν αποτελεί συνασπισμό κομμάτων, κάτι που θα ήταν εμπόδιο, αν και αμφισβητούμενο πάντως, για την απολαβή της πριμοδότησης των 50 εδρών, αφού αναμένεται να έλθει πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17 Ιουνίου.
Θα κατέλθει με το ίδιο έμβλημα, πλην όμως δεν θα αναφέρονται ονομαστικά οι συνιστώσες. Γι αυτό και επειδή δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα ψηφοδέλτια της 6ης Μαΐου, που ανέφεραν ονομαστικά ως υπότιτλο της συνιστώσες, εδόθη από προχθές εντολή απ' την ηγεσία προς όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές του Κόμματος -φυσικά και στην Αχαΐα- να αποσυρθούν άμεσα τα ψηφοδέλτια που περίσσευσαν από τις πρόσφατες εκλογές, για να μην υπάρξει πρόβλημα άκυρων,  καθώς θα σταλούν άλλα με τον νέο τίτλο του κόμματος.
Σύμφωνα με τη δήλωση, προβλέπεται ότι διοικείται και εκπροσωπείται από 19μελή Διοικούσα Επιτροπή που συμπεριλαμβάνει όλες τις συνιστώσες.
Πρόεδρο του κόμματος και της Διοικούσας Επιτροπής είναι ο Αλ. Τσίπρας. Μέλη της Δ.Ε. είναι οι παρακάτω:

Μανώλης Γλέζος, Κωνσταντίνος Αθανασίου, Νικόλαος Μανιός, Γεώργιος Νικολακάκης, Αντώνιος Νταβανέλος, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Γεράσιμος Σπαθής, Νικόλαος Μπουζάνης, Ιωάννης Θεωνάς, Παναγιώτης Λάμπρου, Γεώργιος Σαπουνάς, Ευγένιος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Πουλάκης, Αλέκος Καλύβης, Σοφία Σακοράφα, Ευσταθία Κωτσάκη, Σπυριδώνας Κότσιας και Δημήτρης Βίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: