ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου συνεμορφώθη υπό τας υποδείξεις!

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου Πάτρας. Περισσότεροι οι διαμαρτυρόμενοι παρά οι καρναβαλιστές και μάλιστα στο τετραήμερο της αποκορύφωσης του Καρναβάλου. Οι καταθλιπτικές συνέπειες της μηνομονιακής πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι παρούσες.

Μας εκτελούν εν ψυχρώ κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ΟΕΚ και του ΟΕΕ


          Με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΚΠ και πορεία στους δρόμους της Πάτρας, εν μέσω υποτονική καρναβαλικής περιόδου,  λόγω Μνημνονίου, διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το απόγευμα  από τις 6 οι εργαζόμενοι που πλήττονται άμεσα από την κατάργηση του Οργανισμού  Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ). Οι ομιλητές τόνισαν το έγκλημα που επιχειρείται σε βάρος τους, αλλά και γενικότερα σε βάρος της εργατοϋπαλληλικής τάξης κατ’ επιταγή της Τρόικας, στην οποία  υποτάσσονται τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που συγκυβερνούν.
          
             Στο κάλεσμα που απηύθυναν στους πολίτες της Πάτρας αναφέρουν τούτα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: