ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η νέα μόδα λέγεται «Ρόμπα Κάμαρα ξεκούμπωτη, του αδωνο-μάκη»

Εκλεχτικές συγγένειες από την εποχή που ο Αντωνάκης ήθελε επέμβαση στα Σκόπια!

Ανένιψαν και εντάχθηκαν στη ΝΔ τώρα που μυρίστηκαν τσιτσί. Και μετά θα παραπονιούνται που οι νεαροί θα τους πάρουν με τις λεμονόκουπες


Εξερχόμενοι από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μετά τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι προσχώρησαν στο κόμμα και παραδίδουν τις έδρες τους.
Και καλά αυτοί την παρτούλα τους κοίταξαν να εξασφαλίσουν, αφού και τις έδρες να κρατούσαν σε λίγο θα τις έχαναν αφού ο Κωλοτούμπας που στήριξαν για αρχηγό τα έκανε μούσκεμα με τον εθνικο-παραφρονισμό του!
Δήλωσαν λοιπόν πως η μοναδική αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν γνωρίζω εάν τα πιστεύει αυτά ο Αντωνάκης μας, αλλά ρωτώ ήταν ανάγκη να βάλει στους κόλπους της ΝΔ και την ακροδεξιά; Δηλαδή ότι σκουπίδι θα πετάει ο Καρατζαφυρέρ θα το μαζεύει η ΝΔ;
Προσέξτε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα που ανάγκασαν ατούς τους πατριώτες της ξεφτίλας και της τσεπούλας τους, να βρουν καταφύγιο στην ΝΔ:
«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Η μόνο οργανωμένη παράταξη είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα Συρία», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αλλά και ο Μάκης Βορίδης, από την πλευρά του, που εξέμεσε λόγια κατά του ήρωα Γλέζου για το άρπαγμα της γερμανικής σβάστικας, υπογράμμισε πως αυτές τις στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες! (Ακούστε, ακούστε!).  Και «αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη που όχι μόνο θα μπορεί, από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η Ανάπτυξη θα έλθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του», συμπλήρωσε.
Και πότε αυτό το ανακάλυψες κύριε τσεκουράκια; Τα ίδια δεν  έλεγε και ο Αντωνάκης νωρίτερα;
Βρε ούστ παλιόρομπες ξεκούμπωτες!
Και μετά θα παραπονιούνται που οι νεαροί θα τους παίρνουν με τις λεμονόκουπες στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: