ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Οι βωμολοχίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος εμετός του Γρηγ. Ψαριανού!


Ο  οριώμενος οδηγός και η καημένη Λαμποργκίνη, το επιτυχημένο σόου Ψαριανού.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ εμέσει για  γκεμπελίσκους ΣΥΡΙΖαίους, τους οποίους χαρακτηρίζει  «παλιά σύφιλη» της αριστεράς, που κρύβεται στην τουαλέτα και αποφαίνεται ως αριστερολόγος αυριανιστής:  «Η Αριστερά ξέρει μόνο να βγαίνει στα κεραμίδια»!

 http://www.tovima.gr/themes/1/default/media/home/clear.gif
«…Έχω ακούσει κάτι τέτοιες αηδίες και αήθεις φηµολογίες, όπως έχω φάει και πολλή χολή και λασπουριά. Και µάλιστα από “αριστερούς” – άλλη πανάρχαιη σύφιλη του χώρου να διαδίδουµε αθλιότητες, για πράχτορες, λακέδες και λακέρδες, δηλωσίες, µιζέριες, δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ, φίλους των “χουντικών αδωνοβορίδηδων” κ.λπ., κ.λπ. Τα λένε κυρίως κάτι συριζαίοι, κάτι µυστήριοι γκεµπελίσκοι, “πες-πες, κάτι θα µείνει”. Μιλάµε για παλιά κόλπα, ασφαλίτικα ή καγκεµπίτικα…».
Τάδε έφη Γρηγόριος Ψαριανός, ο Πρώτος διδάκτωρ στα ζητήματα της Αριστεράς, γενικώς και αορίστως, εξαιρουμένης της «αριστεράς της ευθύνης» στην οποία έχει προσχωρήσει εσχάτως, κατά την συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 27-11-11, το οποίο φαίνεται να τον έχει πάρει αγκαζέ για τον επόμενο χρόνο, έως τις εκλογές.
 Και σύμφωνα με τον κύριο Γρηγόριο, «κάθε φορά που υπάρχει θέµα συµµετοχής στη διακυβέρνηση, η Αριστερά κάνει την πάπια», όπως έλεγε στα χρόνια του «Καναλιού 29» εκείνος ο αμίμητος αυριανιστής αναλυτής, που σήμερα είναι μέλος του κόμματος του Φ. Κουβέλη.
Ο «θορυβώδης» βουλευτής θεωρεί ότι η ∆ΗΜΑΡ καταψήφισε την  κυβέρνηση Παπαδήµου μόνον και μόνον γιατί συμμετείχε και το ΛΑΟΣ, ειδάλλως θα μπορούσε να συμμετάσχει. Κι ωστόσο δεν διευκρίνισε γιατί απουσίασε κατά την ψηφοφορία της κυβέρνησης Παπαδήμου αφού ο Πρόεδρός της είναι σωστός και κυρίως αφού είχε δηλώσει πριν ότι: «ο κύριος Παπαδήμος δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει».
Πάντως πληροφορίες θέλουν να του είχε τραβήξει τα αυτιά τότε ο Φ. Κουβέλης, που προσπαθεί να περάσει πιο απαλά την γραμμή της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.
Ο Γρ. Ψαριανός θεωρεί ότι δεν υφίσταται θέµα «αριστερής στροφής» του κόµµατός του, προς τον ΣΥΝ και ειρωνευόμενος παραπέμπει στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας: «Οσο για τον “ρόλο Τσίπρα”, µόνο ο ίδιος, ο φίλος και “πρώην σύντροφός” µου, µπορεί να τον παίζει τέλεια».
Τέλος όσον αφορά τις διαφωνίες που προέκυψαν για το ποια στάση θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ έναντι της κυβέρνησης και το αποτέλεσμα της ΚΕ όπου οι 40 τάχθηκαν κατά ενώ οι 24 υπέρ του ψήφου εμπιστοσύνης και ενός λευκού, είπε ότι απλώς πρόκειται μόνον για άλλη άποψη και τίποτε άλλο.

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ… ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ!

Αλλά, έχω την εντύπωση πως πρέπει να σας σκιαγραφίσω τον πολιτικό άνδρα, όπως αυτός αποκαλύφθηκε στην «ανάκριση» της Μυρτώς Κόντοβα για το περιοδικό ΚΛΙΚ, τ. 165, Ιανουάριος 2001:

«Ο Γρηγόρης Ψαριανός γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1954 στην Αθήνα. Είναι γνωστός μουσικός παραγωγός και από το 2007 «μπορεί να κλάνει στης Βουλής τα έδρανα» όπως ονειρεύονταν.
«…Δεν πιστεύω να έχουν διαλυθεί όλοι αυτοί οι μηχανισμοί που είχε στήσει η χούντα και το παρακράτος, το Σχέδιο Mάρσαλ και ο Tρούμαν και ο Aνδρέας Παπανδρέου, που είναι η φυσική συνέχεια της αμερικανικής «κατοχής» στην Eλλάδα. Σήμερα, λοιπόν, υπάρχει ένα πολιτικό μπάχαλο, ένα μεγάλο πλήθος απολύτως ακαθοδήγητο, ή μάλλον καθοδηγούμενο από διάφορους ιδεοληπτικούς χάνους, κάτι χυδαία υποκείμενα τα οποία μας έχουν μπερδέψει τρομακτικά για το πού πάμε και για το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο και τι διάολο γίνεται».
Υπενθυμίζω ότι με αυτούς θέλει να συγκυβερνήσει ο κύριος Γρηγόρης μας, της «αριστεράς της ευθύνης».
Αλήθεια, σ' αυτό το τραγούδι των Μουσικών Ταξιαρχιών, το "εκλογές, κόμματα με φρου φρου κι αρώματα", είχες συνυπογράψει τους στίχους με τον Πανούση. Πώς κι έτσι; Τον ρωτά η δημοσιογράφος και αυτός απαντά με όλη την ευπρέπεια και τον σεβασμό ενός μη κομμουνιστογενούς:
«Έχουμε γράψει γύρω στα 40 τραγούδια με τον Τζίμη. Αλλά δεν έχουν βγει. Ευτυχώς."Μάνα, κόψε το καρβέλι, βγάλε ελιές απ’ το σταμνί" και τέτοια, ξημερώνει Κυριακή, ελευθερία και τέτοια. Ήτανε κάτι κομουνιστικά. Ότι το αύριο θα λάμψει σαν ήλιος και αρχίδια μάντολες».
Ε, μετά από τόση εμβρίθεια αξίζει τον κόπο να παρακολουθήστε τον πολιτικό άνδρα της ΔΗΜΑΡ που διεκτραγωδεί τα τεκταινόμενα στον χώρο της Αριστεράς! Υποθέτω ότι θα τον παρακολουθεί τακτικά και ο σύντροφος Φώτης Κουβέλης, που τον ανέχεται, όπως και ο πατρινός βουλευτής Νίκος Τσούκαλης που τον έχει απόκοντα!
Βέβαια όλα αυτά που διαβάσατε για το ιστορικό του Γρηγοράκη μας, έγιναν πριν δέκα χρόνια, τότε που ήτανε μικρό παιδί, μόλις 57 ετών, ίσα που μάλλιαζε δηλαδή. Ε, τώρα πια που «μπορεί να κλάνει στα βουλευτικά έδρανα» ας του δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία να αποπατήσει όλη την Αριστερά, εκτός βεβαίως αυτής «της ευθύνης» της ΔΗΜΑΡ, του προέδρου Κουβέλη και του συμπατριώτη μου Νίκου Τσούκαλη, μέχρις ώρας. Και το γράφω γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι στο μέλλον θα την γλυτώσει, από το απύλωτο στόμα Ψαριανού και αυτή κι ας είναι «της ευθύνης».
Γιατί άμα πιάσει ο κουτσός κατήφορο, ποιος τον πιάνει!

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο επόμενο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: