ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Στο Ναύπλιο πέφτουν... μπαλκόνια στο δρόμο!

 

Μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας κατέρρευσε σε κεντρικό πολυσύχναστο σημείο στην κωμόπολη το μεσημέρι της Πέμπτης, σήμερα! Ετοιμόρροπο και ακόμα ένα μπαλκόνι!

Ο οδηγός του οχήματος που πάρκαρε κάτω από το υπό κατάρρευση μπαλκόνι είχε άγιο  καθώς δεν ήταν μέσα την ώρα που ήρθε ''καπέλο'' το μπαλκόνι πάνω στο όχημά του!

Η απίθανη ιστορία καταγράφεται από τοπική ιστοσελίδα  και γίνεται θέμα στα δελτία ειδήσεων, ίσως και στις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες. Πρόκειται για θαύμα εάν δεν πρόκειται για τύχη!

Μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας κατέρρευσε σε κεντρικό πολυσύχναστο σημείο στο Ναύπλιο το μεσημέρι της Πέμπτης, σήμερα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis από την κατάρρευση του μπαλκονιού που έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες στην Ενδεκάτη Ναυπλίου προκλήθηκαν ζημιές σε δυο σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που απέκλεισαν τον δρόμο για την ασφάλεια των διερχομένων.Σύμφωνα με δηλώσεις περιοίκων είναι ετοιμόρροπο και ακόμα ένα μπαλκόνι στο σημείο. Οπότε κάνετε τον σταυρό σας και σπεύσατε κι επισπεύσατε οι αρμόδιοι  για πιθανό ατύχημα οσονούπω

Δεν υπάρχουν σχόλια: