ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται τη Ματίνα Παγώνη

Ματίνα Παγώνη
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intimenews

Η Ματίνα Παγώνη δέχτηκε ακραίες σεξιστικές επιθέσεις και άθλια σχόλια στα social media, με αφορμή φωτογραφία που ανάρτησε από τις διακοπές της!

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έπεσε θύμα body shaming και age shaming (ή αλλιώς ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός) καθώς συσπειρώθηκαν κάθε λογής άνθρωποι πίσω από τους υπολογιστές τους και έπιασαν τα πληκτρολόγια ρίχνοντας τον οχετό τους.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα πήρε θέση στο περιστατικό, υποστηρίζοντας την Ματίνα Παγώνη και κατακεραυνώνοντας «τα ηλικιοφοβικά σκουπίδια» του διαδικτύου.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της χαρακτηριστικά:

«Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό «στην ηλικία σας». Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε στη θάλασσα ίσα για να βρέξετε τα πόδια σας. Κι άλλη φορά να ρωτάτε πρώτα τα σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια τί να βάλετε πριν βγείτε απ’ το σπίτι σας.

Γιατί σκουπίδια είναι. Θα ξεράσουν τον εμετό τους και θα λουφάξουν πίσω στη χωματερή που είναι η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας τους.

Καλά μπάνια και καλές διακοπές, κυρία μου».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: