ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Λουκέτα μπήκαν σε κατασκήνωση και beach bar

 

Λουκέτο σε beach bar, στη  Χαλκιδική, μετά από αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής!


Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης

Ανακλήθηκε με απόφαση της αρμόδιας περιφέρειας, η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στην Χαλκιδική, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού την Τρίτη (13/8).

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο του παιδιού, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της δημοτικής επιτροπής, ο Δήμος Κασσάνδρας, προχώρησε σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας για τις δύο πισίνες, σε μια από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η 8χρονη, καθώς εντοπίστηκαν παραλείψεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: