ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ηλεία: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε 4χρονο παιδί

 
Φέρει μόνο κάταγμα στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου!
 
Ένα τετράχρονο παιδί διακομίσθηκε το πρωί της Δευτέρας σήμερα  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με σοβαρό τραύμα στο πόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί φέρεται να καταπλακώθηκε από μεταλλική γκαραζόπορτα, στην Ανδραβίδα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.  Ιατρική ομάδα του νοσοκομείου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του τραύματός του ποδιού και του ελαφρού τραύματος στο κεφάλι. Στην συνέχεια για την επούλωση μεταφέρθηκε στο παιδικό νοσοκομείο του Καραμανδανείου Πάτρας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως το παιδί φέρει μόνο ένα κάταγμα στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: