ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν οι προτάσεις για δημοψηφίσματα

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

 

 4 έως 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Καταστατικό Συνέδριο.- Συγκροτείται Οικονομική Επιτροπή που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα 6 μέλη που θα την αποτελούν

Υπερψηφίστηκε η εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την πραγματοποίηση του Καταστατικού Συνεδρίου το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα 4/10 - 6/10. Παράλληλα, καταψηφίστηκαν οι προτάσεις για δύο δημοψηφίσματα από την πλειοψηφία του οργάνου.

Επίσης, συγκροτείται Οικονομική Επιτροπή που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης. Θα απαρτίζεται από τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, τους Γιώργο Κασάρα, Τρύφωνα Αλεξιάδη, Παναγιώτη Μελαχρινό, Γιώτα Πούλου και Νίνα Κασιμάτη. 

Η εισήγηση υπερψηφίστηκε με διευρυμένη πλειοψηφία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπογράψαντες το κείμενο συμβολής καταψήφισαν την εισήγηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο κείμενο συμβολής μεταξύ άλλων κάνουν αναφορά στα περί δημοψηφίσματος, ενώ ασκείται έντονη κριτική προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, με τα παρακάτω:

«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών, προτείνουμε η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του Καταστατικού, με το ερώτημα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετέχει ενεργά, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ως πρωταγωνιστής στις διεργασίες ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου με στόχο τη - χωρίς διάλυση των κομμάτων που θα μετέχουν - δημιουργία μεγάλου φορέα του προοδευτικού κόσμου, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές από τη ΝΔ;”. Δημοψήφισμα με διαφάνεια και διασφαλισμένες διαδικασίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: