ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ώρα Πατρών: Απάντηση στον ΟΛΠΑ


Σε θετική κατεύθυνση η υπαναχώρηση του ΟΛΠΑ να μην επαναδιεκδικήσει το τμήμα στο βόρειο λιμάνι που δεν χρησιμοποιήθηκε από το δήμο για ποδηλατόδρομο


 

«Κινείται σε θετική κατεύθυνση η υπαναχώρηση του ΟΛΠΑ να μην επαναδιεκδικήσει το τμήμα στο βόρειο λιμάνι που δεν χρησιμοποιήθηκε από το δήμο για ποδηλατόδρομο» αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Ρώρου επικεφαλής της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, σχετικά με την αποσόβηση του κινδύνου να χάσει η πόλη της Πάτρας το Βόρειο Λιμάνι της.

 

Με την παραπάνω αφορμή η δημοτική παράταξη του Γιώργου Ρώρου επισημαίνει:

 

«Είχε προηγηθεί η ενημέρωση μας μέσω  email της θέσης του ΟΛΠΑ για επαναδιεκδίκηση τμήματος του Βόρειου λιμένα και επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που έγινε με την Ώρα Πατρών δια ζώσης στις 13/4/21.

 

Η αλλαγή στάσης του ΟΛΠΑ σε μεταγενέστερο χρόνο στις 21/4 ότι υπαναχωρεί, θα μπορούσε να είχε αποσταλεί και στα e-mail των παρατάξεων ώστε να γνωρίζουμε επίσημα τη νέα του θέση, η οποία είναι καλοδεχούμενη.

 

Το λιμάνι, ιδιαίτερα το εμπορικό μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της πόλης πάντα υπό δημόσιο χαρακτήρα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η παράταξή μας με γνώμονα, η οποιαδήποτε ανάπτυξη να είναι για το συμφέρον των πολλών...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: