ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Παρέμβαση Κ. Μάρκου για την φαρμακοδιέγερση!

Το link της ομιλίας του βουλευτή εδώ: https://youtu.be/8r7TfnPWhXs


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ποσοστό συμμόρφωσης  0% με την WADA και το παρέδωσε 95/%

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την επικαιροποίηση και αποδοχή του κώδικα κατά της φαρμακοδιέγερσης (doping) των Διεθνών Οργανισμών (WADA) μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιασθούν τα πολλαπλά και περίπλοκα προβλήματα που παρουσιάζονται στο πεδίο αυτό.

Παράλληλα, εντόπισα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ποσοστό συμμόρφωσης  0% με την WADA και το παρέδωσε 95/%. Παρόλα αυτά μόλις τώρα ο κ. Αυγενάκης παραδέχθηκε τη δρομολόγηση των πρωτοβουλιών για τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) ο οποίος ακόμα δεν λειτουργεί και ταυτόχρονα το ελληνικό εργαστήριο, από μηνών, στερείται πιστοποίησης και τα δείγματα προς ανάλυση στέλνονται στο Κατάρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: