ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Κορωνο – αγλαΐσματα (13): Αν μάθετε για τον Φουρθιώτη....

 

...Θα καταλάβετε ποιοι μας κυβερνούν

Η ΕΛ.ΑΣ, όπως διαβάσαμε, είχε διαθέσει για την φύλαξη κάποιου νεαρού ατόμου ονόματι Φουρθιώτη 5-6 περιπολικά, 8-9 αστυνομικούς και ένα θωρακισμένο τζιπ με οδηγό αστυνομικό. Ούτε αρχηγός κράτους νάτανε... Άραγε με εντολή του Υπ. Προ.Πο ή μήπως του ίδιου του κ. Μ.;
Το κατήγγειλε με ανάρτηση του στα social media o αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης. Στη συνέχεια το Κουτί της Πανδώρας έκανε έρευνα… οι κυβερνητικοί έγιναν ρόμπες και μάλλον απέσυραν την αστυνομική φύλαξη.
Πολλοί ξαφνιαστήκαμε και αναρωτηθήκαμε, τι συμβαίνει; Προσωπικά, με απασχόλησε και κάτι άλλο: πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ένα τόσο «διάσημο άτομο», που προστατεύεται σαν αρχηγός κράτους. Είναι δυνατόν, σκέφτηκα να θεωρώ τον εαυτόν μου ενημερωμένο, πολιτικοποιημένο και να μην έχω ακούσει κάτι γι αυτόν; Τον Πορτοσάλτε τον ξέρω, τον Τράγκα, τον Μπάμπη, τον…. Ζάκερμπερκ, τον Γκέιτς, τον Σόρος, επίσης… Αυτόν τον τύπο πώς δεν τον έχω καν ακούσει;…. είναι δυνατόν;
Κατέφυγα στο ίντερνετ και εκεί ανακάλυψα μια ιστορία έρωτα μεταξύ κυβέρνησης και του εν λόγω ατόμου. Η στενή τους σχέση έσκασε μύτη με τη λίστα Πέτσα. Το άτομο μπήκε στη λίστα με ένα site που μόλις είχε ανοίξει…. αλλά αποκαλύφθηκε η απάτη, και ο Πέτσας είπε «λάθος έγινε»…. Και το χρήμα μάλλον δεν έφτασε στον νεαρό.
Βρέθηκε όμως άλλη λύση. Μπήκε λίγο αργότερα στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτεί μισθούς εργαζομένων στο πλαίσιο της πανδημίας. Και πήρε για 4 μήνες από... 60.000 ευρώ το μήνα ως προσωπικό μισθό. Μετά την καταγγελία του Πολάκη, δεν ξέρω αν έχουν επιστραφεί ή όχι.
Έμαθα κι άλλα από το μακρύ ιστορικό του. Υπήρξε πρώην μάνατζερ μιας «Τζούλιας» που γύριζε προρνοταινίες και μάνατζερ - προαγωγός νεαρών και φιλόδοξων ηθοποιών και μανεκέν. Μανατζάρισε και λαϊκούς τραγουδιστές (του τύπου Σπύρος Ρέβης κλπ). Επίσης είναι τηλεπαρουσιαστής με εκπομπές σε …κανάλι. Μια γραφική τηλεοπτική φιγούρα της υποκουλτούρας μας που λαθροβιώνει με επιτυχία…. Μάλιστα αυτός ο τύπος γύρισε και πρόβαλε μια ταινία για τον κ. Μ. με τίτλο «Για τον Ηγέτη……» που ξεχειλίζει από θαυμασμό και λατρεία.
Είχα την υπομονή να δω λίγο από την ταινία και έφριξα. Ταινία επιπέδου μαθητών γυμνασίου, που υμνεί και γλύφει μέχρι αηδίας. Βέβαια ο ίδιος έχει δηλώσει, και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει, φίλος και θαυμαστής του κ. Μ.
Μετά τις πληροφορίες που συνέλεξα, κάθισα και σκέφτηκα…
Καλά δεν γνωρίζουν με ποιο άτομο συνδιαλέγονται; Δεν αντιλαμβάνονται τη σχέση του με τον υπόκοσμο; Με τα κυκλώματα της παρανομίας και του sex business; Την ποιότητα, το ήθος, την αισθητική του; Αυτό το «πρώην μάνατζερ της Τζούλιας» πώς το ξέχασαν; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο τύπος με ένα κυβερνητικό περιβάλλον ευρωπαϊκής χώρας; Από την άλλη, ο Αρχηγός της αστυνομίας, οι επιτελείς του, πώς δέχτηκαν να προστατεύουν αυτόν τον τύπο;
Και μοιραία οδηγήθηκα στα ερωτήματα:
Να γοητεύτηκε ο κ. Μ. για το παιδικό βιντεάκι που ετοίμασε και πρόβαλε, αυτό με τίτλο «Για τον Ηγέτη…»;
Ή το εν λόγω άτομο κρατάει όλους αυτούς με κάποιες σκοτεινές σχέσεις εξάρτησης και διαπλοκής;
Τελικά ότι και να συμβαίνει μαθαίνοντας για αυτόν τον τύπο, αντιλαμβανόμαστε (ανατριχιάζοντας από απελπισία και φρίκη είναι αλήθεια), ποιοι μας κυβερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: