ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ερωτοτροπούν με γενικό lockdown σε όλη την Ελλάδα


 

Κι ωστόσο, ορατό είναι το ενδεχόμενο γενικού lockdown σε όλη τη χώρα από την ερχόμενη Παρασκευή μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν φέρει στα όριά του το αθωράκιστο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, μερίδα των επιστημόνων εισηγήθηκε γενικό lockdown. Σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την κυβέρνηση μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Από την πλευρά του ο προσωπικός σύμβουλος του Πρωθυπουργό κ. Γεραπετρίτης είναι κάθετα αντίθετος με το κλείσιμο της Οικονομίας!

Υπενθυμίζεται ότι στο γενικό lockdown του περασμένου Μαρτίου είχαν κλείσει όλα τα καταστήματα (εκτός από σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων), ενώ υπήρξε απαγόρευση κυκλοφορίας, με τις μετακινήσεις να γίνονται μέσω SMS.

Χθες καταγράφηκε «έκρηξη» κρουσμάτων και διασωληνωμένων. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον βαρύτερο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας με 2.166 νέα κρούσματα ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 169.


Δεν υπάρχουν σχόλια: