ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Νύχτα-θρίλερ για τις ΗΠΑ, που θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Τραμπ ή Μπάιντεν θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι;

 Νύχτα-θρίλερ για τις ΗΠΑ, που κάθε ώρα της θα ξεκαθαρίζει το τοπίο των εκλογών που αφορούν όλο τον πλανήτη!

Με το βλέμμα στις αμερικανικές προεδρικές κάλπες βρίσκεται όλη η ήπειρος, στην πιο κρίσιμη ίσως εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία των ΗΠΑ. Σε κλίμα πρωτοφανούς πόλωσης, οι Αμερικανοί θα επιλέξουν τον νικητή των εκλογών.

Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δίνουν ως φαβορί εδώ και μήνες τον 77χρονο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο του Μπαράκ Ομπάμα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνει και πάλι την έκπληξη, όπως το 2016, ο 74χρονος Τραμπ, που διεξήγε μια απίστευτα επιθετική προεκλογική εκστρατεία.

«Αύριο θα γράψουμε ξανά ιστορία», δήλωσε ο Τραμπ στην τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση στο Γκραντ Ράπιντς, στο Μίσιγκαν, αναφερόμενος σε μια επερχόμενη «υπέροχη νίκη» στις εκλογές αυτές.

«Αισθάνομαι ότι βαίνουμε προς μια μεγάλη νίκη», είχε δηλώσει μερικές ώρες νωρίτερα ο Μπάιντεν από το Πίτσμπουργκ, την πόλη από την οποία είχε επίσης ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία πριν από 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: