ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ημίωρη στάση εργασίας οι Δικαστικοί για την ασφάλειά τους

Αποπέμπουν την Τουλουπάκη για να σκεπάσουν το σκάνδαλο  

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την λειτουργία των δικαστηρίων κατά την διάρκεια των απαγορευτικών μέτρων λόγω πανδημίας, καθώς και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών προχωράει την Παρασκευή σε στάση εργασίας.

 Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: 

«Οι διοικητικοί δικαστές διαμαρτύρονται, διότι, παρά το ότι η Ένωσή μας εγκαίρως πρότεινε την υποβολή δηλώσεων για τη συζήτηση των υποθέσεων, η Κυβέρνηση επιλέγοντας την ικανοποίηση συντεχνιακών συμφερόντων έναντι της προστασίας της δημόσιας υγείας, προχώρησε στη λειτουργία των δικαστηρίων, χωρίς περιορισμούς. Θέλουμε τα Δικαστήρια ανοιχτά, αλλά με ασφάλεια για όλους. Ζητάμε την επανεξέταση αυτής της απόφασης από την Κυβέρνηση και διακόπτουμε συμβολικά τη συνεδρίαση για 30 λεπτά».

Αποπέμπουν την Ελένη Τουλουπάκη για να σκεπάσουν το σκάνδαλο 

Στο μεταξύ, την αποπομπή της Ελένης Τουλουπάκη εν μέσω της διερεύνησης του σκανδάλου Novartis κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «επαίσχυντη» τη διάταξη για την κατάργηση της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς. Η διάταξη περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που ψηφίζεται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής. «Καταργείτε για άλλη μια φορά θέση εισαγγελέα που ερευνά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται στελέχη σας. Καταργείτε τη θέση της εισαγγελικής λειτουργού που ερευνά και σας ενοχλεί» τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: