ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Παρακολούθηση της συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων



Από την δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η παράταξη μας «Ώρα Πατρών» ευθύς εξαρχής ζήτησε στις τηλεδιασκέψεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων να υπάρχει πρόσβαση ώστε να παρακολουθούν οι πολίτες και οι  δημοσιογράφοι. Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη με ευθύνη της δημοτικής αρχής δεν υπήρχε κάλυψη.
Μόλις προ ολίγου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επικοινώνησε με τον επικεφαλής της «Ώρα Πατρών» Γιώργο Ρώρο και ανέφερε, ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν, να επικοινωνήσουν στέλνοντας mail, ώστε μέσω συνδέσμου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.
Είναι ένα θετικό βήμα. Απομένει να γίνει αποδεκτό το αίτημά μας η συνεδρίαση να είναι ανοιχτή και στους πολίτες της Πόλης μας κάτι που έχουν πραγματοποιήσει και αρκετοί Δήμοι στη χώρα μας. 
Την ίδια ώρα με τη συνεδρίαση του Δήμο Πατρέων, υπάρχει συνεδρίαση και του Δήμου Αθηναίων. Ο Δήμος Αθηναίων όπως και άλλοι Δήμοι δίνουν την δυνατότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, στους πολίτες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: