ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συνεχίζει τα ψέματα ο Πέτσας για το χρήμα προς τα ΜΜΕ


«Επικαλούνται τη νομοθεσία που δεν εφάρμοσαν για να κρύψουν σε ποια ΜΜΕ πήγαν τα χρήματα για το "λιβανισμα" της κυβέρνησης», γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λ. Κρέτσος κατηγορώντας τον ψευδόμενο υπουργό Πέτσα! 

Συγκεκριμένα:
 
«Συνεχίζει τα ψέματα ο Υπουργός Προπαγάνδας Σ. Πέτσας για την καμπάνια των 20 εκατ.», τονίζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Παράλληλα, ο Λ.Κρέτσος σημειώνει ότι «επικαλούνται τη νομοθεσία που δεν εφάρμοσαν για να κρυψουν σε ποια ΜΜΕ πηγαν τα χρήματα για το «λιβανισμα» της κυβέρνησης. Όλα εγιναν σύμφωνα με την ΚΥΑ227 και την τροποποίηση της. Το ΥΠΟΙΚ γνωρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: