ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Μία Ήρα από το πρόσφατο καρναβαλικό παρελθόν

Και έμεινε η κα Κουρή χθες αποσβολωμένη, στην πάνω μεριά της πλ. Γεωργίου Πάτρας, να παρατηρεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές που παρήλαυναν από μπροστά της, εις πείσμα της δημοτικής Αρχής του κυρίου Πελετίδη που «... συνεμορφώθη υπό τα υποδείξεις»! 

 

Αγνοούσε το ενδεχόμενο ακύρωσης του Πατρινού Καρναβαλιού λόγω Κορονοϊού και η ίδια δεν είχε επίσημη ενημέρωση. Ποιος είχε όμως;


«Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από κανέναν, ούτε από την Κυβέρνηση ούτε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Εμεις συνεχίζουμε κανονικά το σχεδιασμό μας. Θεωρούμε οτι το Καρναβάλι μπορεί να γίνει. Είμαστε έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο. Είναι μια φήμη που διακινείται μέσω του διαδικτύου που προκαλεί κακό στην ίδια την πόλη. Είναι κρίμα για το Καρναβάλι και την Πάτρα, τέτοιου είδους φήμες».

Αυτά απαντούσε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, στη φημολογία των τελευταίων ημερών που διαδίδονταν μέσω διαδικτύου, απ' όσους γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα για το ενδεχόμενο ακύρωσης του Πατρινού Καρναβαλίου, λόγω κορονοϊού. Και ήσαν μόνον οι εκτός δημοτικών οργάνων που γνώριζαν; Ο κ. Πελετίδης δεν φάνηκε να έχει άγνοια, αν κρίνουμε από το σύντομον της αντίδρασής του, που ήταν πεντακάθαρα καταφατική στην θέση του υπ. Κικίλια, περί απαγόρευσης του Πατρινού Καρναβαλιού!

Και έμεινε η κα Κουρή χθες αποσβολωμένη, στην πάνω μεριά της πλ. Γεωργίου, να παρατηρεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές που παρήλαυναν από μπροστά της, εις πείσμα της δημοτικής Αρχής του κυρίου Πελετίδη που «... συνεμορφώθη υπό τα υποδείξεις»!  



«Όλα είναι ανοιχτά», διαβεβαίωναν στις 24-2-2020, στα κυβερνητικά parapolitika.gr στελέχη του μηχανισμού της ΝΔ, για την αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού στη χώρα μας, τα οποία συμμετείχαν αργότερα στην σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας.



Και η κα. Κουρή προσέθετε: 

"Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο επρόκειτο να συζητηθεί θεωρώ πως τόσο ο Δήμος Πατρέων, όσο και η Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, θα έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί". Σχετικά με το εάν ο Δήμος θα παρίστατο στην σύσκεψη της 25-2-2020, με τα κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, είχε δηλώσει πως "ακόμα δεν έχουμε πάρει καμιά πρόσκληση για την αυριανή σύσκεψη με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ". 

Και το ερώτημα: Αφού δεν είχε ενημερωθεί ο Δήμος, πως ο δήμαρχος Πελετίδης πήρε απόφαση μόνος του και στήριξε την θέση Κικίλια, πριν ακόμη και από την ενημέρωση που υποχρεούνταν να κάνει προς το Σώμα των δημοτικών συμβούλων;

Σε ποιο Σώμα και σε ποιο επίπεδο είχε ληφθεί η απόφαση για συναίνεση με την κυβερνητική απόφαση, που εργαλειοποιούσε το ζήτημα του ιού για να σκεπάσει και συσκοτίσει την αντιδημοκρατική ενεργοποίηση της ΠΝΠ, βάσει της οποίας κόπηκαν δώρα, συντάξεις, δικαιώματα από εργαζόμενους και συνταξιούχους; 

Είναι ξεκάθαρο, πως ο κ. Πελετίδης αγνόησε την ηγεσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας, που υποτίθεται ότι έχει την ευθύνη διεξαγωγής του Πατρινού Καρναβαλιού. Και είναι ευνόητο σε ποιων τις εντολές υπάκουσε, όταν κυριολεκτικά κρεμούσε στο τσιγκέλι της απαξίωσης, τόσο την κα Η. Κουρή, όσο και τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Ανδρ. Αντωνόπουλο.

Και επειδή ο λόγος για τα παραπάνω στελέχη της δημοτικής Αρχής, να σημειώσουμε ότι δεν είναι και κολακευτικά τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο και ακούγονται στις κοινότητες που κάνουν οι παρέες αυτές τις ημέρες.

Ε, όχι, δεν είναι λόγος κολακευτικός να "αδειάζουν" την κα Κουρή επειδή, λένε, δεν είναι μέλος του ΚΚΕ!  Είναι συνεργαζόμενη όμως. Και τουλάχιστον οι συνεργασίες πρέπει να χαίρουν εκτιμήσεως!

Αυτό μας έχει μάθει η Σχολή της ταπεινής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: