ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Σήμα Βρούτση στους εργοδότες να κάνουν απολύσεις!

«Το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί για ένα μήνα με δυνατότητα παράτασης»

Τη δυνατότητα αναστολής της σύμβασης εργασίας όλου του προσωπικού τους θα έχουν οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.


Όπως είπε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τους υπ. Οικ. και Ανάπτυξης, όσες επιχειρήσεις πλήττονται θα μπορούν να θέσουν μέρος ή όλο το προσωπικό σε καθεστώς αναστολής της σύμβασής τους. Το μέτρο είναι προσωρινό και έκτακτο και μπορεί να εφαρμοστεί για ένα μήνα με δυνατότητα παράτασης ανέφερε ο Γ. Βρούτσης.

Για όσο διάστημα η επιχείρηση κάνει χρήση του μέτρου απαγορεύεται να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης, ενώ αν το κάνει, η απόλυση είναι άκυρη.

Μετά την χρήση του μέτρου ο εργοδότης πρέπει να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας για διάστημα που χρησιμοποίησε το μέτρο.  Επίσης, με την ολοκλήρωση της αναστολής των συμβάσεων εργασίας, ο εργοδότης υποχρεούται να διατηρήσει τον ίδιο αριθμό θέσεων εργασίας.

Ο Γ. Βρούτσης ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν 800 ευρώ με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
 Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ειδικό καθεστώς γρήγορων απολύσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: