ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Τετέλεσται με Κορονοϊό η Καθαριότητα στον Άγ. Ανδρέα


Μένει χωρίς έμπειρο νοσοκομειακό προσωπικό καθαριστριών για να ικανοποιηθούν οι προτιμήσεις των πολιτικών γραφείων της ΝΔ!
Αντιφατική κατάσταση όσον αφορά την προσπάθεια ου καταβάλλεται εκ μέρους του προσωπικού του νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, παρουσιάζεται από τα χθες, που άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ότι από το τέλος του Απριλίου θα ακολουθήσουν απολύσεις όλων των νοσοκομειακών καθαριστριών, προκειμένου  να βάλλουν στη θέση τους αντίστοιχο αριθμό εργατριών καθαριότητας, προσκείμενων στην ΝΔ!

Κι ενώ το ένα μέρος του ΔΣ δηλώνει πως δεν πρόκειται για πληροφορίες που έχουν βάση, από το άλλος μέρος δηλώνεται ξεκάθαρα πως θα υπάρξουν απολύσεις καθαριστριών!
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου φαίνεται να έχουν πιάσει μετερίζι δικό του ο καθένας! Παράλληλα την ερχόμενη Δευτέρα οι εργαζόμενες συνέρχονται στο ΕΚΠ προκειμένου να λάβουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία που θα τραβήξουν! 
Κι αυτό ενώ εκβιαστικά διλήμματα έχουν τεθεί προς τις εργαζόμενες, τις οποίες η Διοίκηση προσπαθεί να φέρει σε αντίθεση με την κοινωνία. Η τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού και πάλι τίθεται σε ενέργεια, προκειμένου να αποσιωπηθούν οι διεκδικήσεις τους, που αυτή τη φορά είναι και διεκδικήσεις της Κοινωνίας!
Εκδηλωτική της αγανάκτησης που επικρατεί στις εργαζόμενες είναι η ανάρτηση καθαρίστριας στο διαδίκτυο.
Το μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Καθαριστριών γράφει!

 «Κ. Κικιλια, έτσι θωρακιζεις το σύστημα υγεία; Πετώντας της καθαρίστριες στο δρόμο; Όλες η καθαρίστριες στο Γ.Ν.Π Αγ ΑΝΔΡΕΑ είμαστε χρόνια σε αυτή την δουλειά με μεγάλη εμπειρία με πολλά σεμινάρια μέχρι σήμερα με την επιδημία του "corono virus".  Και εσείς διώχνετε προσωπικό έμπειρο; Και ιδιαιτέρα τώρα ;
Το ζήτημα έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις που έφθασαν μέχρι τον τ. αναπλ. Υπ. Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος φέρεται εξοργισμένος, αφού επί εποχής είχε επιτευχθή συμφωνία μεταξύ Διοίκησης και νοσοκομειακών καθαριστριών, ώστε στην προκήρυξη που θα εκδοθεί να δίδεται προβάδισμα στις δεύτερες, με παράταση εργασίας κατά ένα χρόνο, για να αποκτήσουν παραπάνω μόρια για την κατάληψη των θέσεων από εργαζόμενες με πείρα στην νοσοκομειακή καθαριότητα.
Κι ενώ εξωτερικά δίνεται από το νοσοκομείο η εικόνα ετοιμότητας και και ασφαλείας κατά του κορωνοϊού και γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους, στους κόλπους της Διοίκησης παίζονται κομματικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έρθει το τέλος Απριλίου με το νοσοκομείο παραλυμένο από απόψεως καθαριότητας.
Τα πολιτικά Γραφεία της ΝΔ θα φροντίσουν για την στελέχωση του τομέα της καθαριότητας, με απλές εργάτριες, χωρίς προηγούμενη πείρα από νοσοκομειακούς χώρους, ειδικά τώρα, που δίδεται η καθημερινή μάχη με τον Κορονοϊό!  
Επίσης, όπως τονίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των κλινικών και η μεταφορά των νοσηλευόμενων ασθενών, πραγματοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ωρών και εν μέσω γενικής εφημερίας.
Περισσότερη ώρα δηλαδή, απ' όση θα χρειασθεί για να τεθεί η υπογραφή για τη διάλυση της Καθαριότητας του Νοσοκομείου!
Επίσης η υποδοχή των ύποπτων κρουσμάτων στο νοσοκομεόο Αγιος Ανδρέας που εφημέρευε χθες και σήμερα γίνεται σε κοντέινερ που έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο.
Σκίτσο από το TVXS.gr

«Δεν το αξίζουμε !!!!!!! Τέλος Απριλίου 40 γυναίκες πεταμένες στο δρόμο!!! Είμαστε πολλά χρόνια εργαζόμενες στο Γ.Ν.Π Αγ. ΑΝΔΡΕΑ και έχουμε δώσει την ψυχή μας και πάντα πρώτες σε πολλές μάχες. Δικαιούμαστε παράτα ένα χρόνο και η διοίκηση δεν μας την δίνει. Ντροπή!!!!» λέει η Γαλάτεια Πουλιάση.



ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΝΩΣΗ 4 ΚΛΙΝΙΚΩΝ .ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ.ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΜΕ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑ ,ΩΜΑ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ.40 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: