ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ατίθασοι οι Βολιώτες ξεπέρασαν τους Πατρινούς!

Το Λιμενικό απομακρύνει με ντουντούκες τους πολίτες από την παραλία, που αγνοούν την ύπουλη και υπονομευτική δράση του κορονοϊού!


Ατίθασοι οι Βολιώτες, φαίνεται να ξεπερνούν τους Πατρινούς των πρώτων ημερών της υγειονομικής κρίσης. Συνεχίσουν την άθλησή τους σε ανοιχτούς χώρους, όπως και  την κανονική τους ζωή, λησμονώντας ότι η χώρα βρίσκεται εν μέσω πανδημίας και πρέπει να είναι ελάχιστες οι έξοδοι από το σπίτι.

Ήδη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, απέκλεισε με κάγκελα την πρόσβαση στον κυματοθραύστη του λιμανιού του Βόλου, γνωστό ως "κορδόνι", πόλο έλξης χιλιάδων πολιτών καθημερινά, ενώ περιπολικά αυτοκίνητα περνούν από το παραλιακό πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και απαγορεύει τις συναθροίσεις νέων που τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Από την πλευρά του, ο δήμος Βόλου αποκλείει πάρκα και αθλητικά όργανα ώστε να πείσει τους λάτρεις του λαϊκού αθλητισμού, ότι η δραστηριότητες στους ανοικτούς χώρους δεν συνιστούν απλά έναν αθλητικό αγώνα, αλλά παραβίαση κανόνων ζωής, την οποία τόσο προστατεύει ο λαϊκός αθλητισμός.

Επί ποδός οι υπάλληλοι του Δήμου πασχίζουν να πείσουν τους ανυπάκοους, ενώ η αστυνομία βρίσκεται επί τω έργω με τις ντουτούκες στο χέρι, ως διαδηλωτές σε πορεία διαδήλωσης, καλώντας με ευγενικό τρόπο να πειστούν για την αναγκαιότητα του μέτρου της κατ' οίκον περιορισμού, όσων ακόμη αμφισβητούν την ύπουλη πρακτική του κορονοϊού που υπονομεύει την καθημερινή διαβίωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: